Opschriften

Uit eigen hobby behoefte maakt MCKmodelbouw opschriften en bied deze vervolgens aan andere hobbyisten aan. Een mooi voorbeeld hiervan is het NAM omnummersetje. Deze opschriften zijn ontstaan uit eigen behoefte om een aantal oliewagens om te nummeren.

Op verzoek kan MCKmodelbouw trein opschriften voor u tekenen. MCKmodelbouw beschikt onder andere over het NS blokschrift dat tot in de jaren ’50 en ’60 nog het gebruikelijke lettertype was. Opschriften kunnen in wit en zwart gemaakt worden. Kleuren zijn helaas op dit moment nog niet mogelijk. De opschriften worden bij een derde partij gedrukt op dun waterslide decalpapier. Eventueel kan er ook alleen een digitaal bestand worden aangeleverd in pdf of andere extensie naar voorkeur.

Vooraf wordt er van u gevraagd om een duidelijke inhoudelijke omschrijving te maken zodat de opschriften direct getekend kunnen worden. Er wordt geen historisch onderzoek gedaan naar de juistheid en hoeveelheid opschriften die op een model thuis horen. Deze verantwoordelijkheid ligt bij u.

Voor een verzoek kunt u vrijblijvend contact opnemen per mail en kijken wij samen wat mogelijk is.