Bouwen in opdracht

MCKmodelbouw heeft ruim ervaring in het bouwen van messing en kunststof bouwpakketten voor eigen collectie en die van anderen. Zoals u in deze rubriek kunt lezen zijn er in het verleden diverse modellen voor anderen gebouwd.

Heeft u in uw collectie nog ongebouwde bouwpakketen van messing of kunststof treinmodellen die u zelf niet durft te bouwen? Ik bouw met plezier het model deels of volledig voor u! Omdat het hobbymatig werk is kan er wel een langere tijd overheen gaan. Dit kunnen wij samen afspreken en uiteraard worden er duidelijke afspraken gemaakt over levering en garanties. U kunt vrijblijvend met mij contact opnemen per mail en informeren naar de mogelijkheden.

Een prijsopgave wordt altijd op maat gemaakt, maar ik kan wel vooraf een inschatting geven. Voor het bouwen van een volledig model hanteer ik ongeveer de nieuwprijs van het desbetreffende of een vergelijkbaar bouwpakket. Bij kleinseriefabrikanten wordt een kant en klaar model meestal voor aanzienlijk meer dan 200% van de kitprijs aangeboden en daar probeer ik altijd onder te blijven. Bij betaling wordt alleen een geldbedrag geaccepteerd en niet een betaling in de vorm van voorwerpen/materialen/treinmodellen etc.

Op verzoek kan het model deels of volledig gebouwd worden. Ik kan mij voorstellen dat u het solderen niet aandurft, maar het model wel zelf graag schildert. Ook dit is natuurlijk mogelijk.